Blogg flyttas HIT :)

  

Det är val helt ok att bloggen här men tyvärr får den byta adress (igen). Det innebär ett extra klick men också flera inlägg då den kommer uppdateras oftare.

Det är för bökigt att blogga från Squarespace (inget illa menat) för att det är en toppen tjänst att ha men jag kommer inte ha bloggen här då deras mobilapp för blogg service är lite "omständig".

Här ligger den nu! 

Vi ses HÄR istället!

Kärlek från mig!

/Lise <3

Skjermbilde 2017-10-30 kl. 23.40.01.png

Snygga färger men fan inte utan smärta

Idag har varit en sådan "Sunshine day" där solen skiner, naturen visar sina fina färger, människor är gladare än vanligt, det är lördag och allt är bara frid och fröjd - eller?!

IMG_4161.jpg
IMG_4166.jpg

Jag har spytt tre gånger (troligtvis min Esofagit) och haft smärtor av mitt magsår sen igår kväll. Aldrig (!!!) har jag längtat så mycket efter att bli inlagd på ett sjukhus som jag kommer bli nu på torsdag!!

Jag har tyvärr gått med detta så länge så det utvecklat sig till Zollinger Elisons Syndrom (det vs "kroniskt" magsår) 

IMG_4167.jpg
IMG_4171.JPG

MEN jag fått gjort härliga saker också: kysst en Stockholmare (och kom ihåg att jag är faktiskt en Göteborgare!!!) och klippt min hund! 

Tjoohooo!

/Lise

 

Grät när jag läste mitt egna inlägg

bland är det bra att reflektera - riktigt jävligt nyttigt! Sen är det bra att blicka tillbaka, men då att använda det som något som kan starka dig och inte trycka ner dig....

Untitled.jpg

Ikväll när jag kom hem hittade jag min gamla blogg.. Herregud.. jag råkade komma över ett inlägg som fick verkligen tiden att stå still en stund. Tänk vad åren har gått sedan detta hände, allt som hänt och vart jag nu befinner mig. Då, när jag skrev detta var min vardag en helt annan.. 

Men det fick mig att öppna ögonen och värdesätta flera saker jag har i mitt liv idag som jag kanske lätt att ta för givit... 

Det var nyttigt att läsa inlägget.

Njut av kvällen!

/Lise

Mini chefen (bortskämd som bara den)

Haft en lång dag på jobbet och va hemma först 20:30 tiden. Märker nu hur denna årstiden suger ur energi och gör mig tröttare än vad jag vanligtvis brukar vara. Försökte ta en powernap på soffan men det va bara att glömma! Så fort jag blundade så skulle Prikken slicka hela ansiktet på mig. 

FullSizeRender.jpg

När jag kommer hem är det en promenad som väntar med Prikken. Han vill ha uppmärksamt och då menar jag UPPMÄRKSAMHET!

FullSizeRender.jpg

Sitter jag i soffan med datorn skall han ligga 3 cm ifrån mig. Når det gått 3-4 minuter (max!) så skall det va Play-time. Hans leksaker skall slängas hit och dit och han älskar löpa efter alla. 

FullSizeRender.jpg

När jag slängt en leksak ett (bra) tag skall nästa slängas och jag kan lägga till att han har många leksaker!!

Hans energi tar slut efter ett par timar och först då kan jag passa på göra det jag ska (men att ringa någon går inte för att han blir WILD så fort jag pratar i telefonen ....så det får bli sms!) 

FullSizeRender.jpg

Jag kanske hinner svara på några mail innan jag lägger mig..! 

Så något ”hjemmekontor” funkar inte här inte..! 😂🐶

God natt världen! 🙏

/Lise

Yoga Weekend

Att vara en helg i de norska fjäll är ju bara underbart. Det är en extra krydda på moset när jag dessutom får njuta av Candle light Yoga, meditation, spa, sköna dofter, underbara föreläsare och de bästa kollegorna!

yoga1.jpg
lauraScreen-Shot-2015-12-14-at-6.32.59-PM-1.png

Candle light Yoga hette passet som började kl 21:30 fredags kvällen. En bättre avslutning på dagen kunde jag inte fått. Det var som Yin Yoga i en stor lokal som blev extra effektfull med alla levande ljus. 

En upplevelse jag gärna kunnat tänkt mig ha varje kväll innan jag la mig. Den natten sov jag otroligt skönt!

Lördag

IMG_3914.jpg

På lördagen var det på'n igen och då med Yin Yoga (för min del) och föreläsningar. Linn Stokke var där (alla i Norge vet vem hon é) och hon föreläste om Mindfullness. Hon var himla bra att lyssna på!

Jag var även med på en föreläsning om "Historien bakom Yoga". Den tyckte jag väl var "sådär" (om jag nu får vara ärlig..?!). Hon som föreläste var bra och det var inget fel på henne men själva innehållet var nog lite för "åt det meditativa hållet" för min del. Jag tycker om Yoga, instruerat Yoga i många år men är nog inte helt den som sitter och håller i alla pärlor och lagar dessa ljud som många där gjorde (jag får ont som fa** när jag suttit med benen i kors i mer än 1,5 minut!). Jag är nog bara helt enkelt mer åt "pilates hållet" :)

IMG_3891.jpg
vestlia_newbuild_2015_emileholba40-1030x772.jpg
Vestlia-SPA-11-14_29-1030x687.jpg

Men när jag åker iväg med ett gäng som detta är det roligt och trevligt oavsett vilka ljud alla yogisar där skapar!

Rikke och Nina från The Room Skien och Hanne och jag från The Room Oslo. Många skratt hade vi tillsammans.

Jag måste dock ge 10 poäng (av 5 möjliga!!) till Vestlia Resort för deras service och BUFFÉ!! Jag har rest mycket i mitt liv och bott många flotta hotell runt omkring i världen men jag har nog inte ätit så god mat någon gång som på Vestlia! Herregud! Det är ju värd att sätta kroppen på svält en vecka, ta en weekend upp dit och bara ÄTA!! 

VestliaSummer2015_EmileHolba-0-lite-1030x773.jpg

Jösses va mycket god mat det var på den buffén! Ett otroligt mysigt och trevligt hotell!

Tackar The Room, Rikke, Hanne, Nina och Vestlia för den fina helgen jag fick uppleva!

Vill du vara med nästa år så kan du redan nu gå in och anmäla dig till Yoga Weekend 2018!

Kom ihåg att va hungrig när du anländer hotellet för att bättre och mer mat kommer du knappast att få uppleva!!

Kärlek från mig,

Lise