Slut efter 18,5 timmars träning


I kväll har jag fått tillbaka motivationen en aning! Den har väl varit lite "down" nu kan man säga efter att ha instruerat 54 klasser bara i November. Jag har kört mellan 9-12 klasser i veckan nu i snart 2 år (innan dess var det 8-12) så jag har väll alltid haft mycket / många pass.

Motivationen dog väl plötsligt .. i söndags...

En tisdags kväll (exakt 2 veckor sedan) hade jag först hållit mitt spinning pass kl 12-13. På eftermiddag skulle jag styrketräna med en kompis. Jag hade kvällen innan laddat med rätt kost och massor med vatten. Jag gick ned till gymmet (nästan sprang!) och sen ringer min kompis och säger att han blir 1 timme sen pga jobb. Vad gör jag då?? Jo jag passar på att klämma in ännu ett spinningpass och kör skiten ur mig själv så att när han kommer ned kl 1830 var jag precis klar med 1 timme spinning. Jag rusade in till gymmet och körde styrketräning 2 timmar (bröst och triceps). Kände efter det passet att jag kunnat klämma in ännu ett.. rätt sjukt egentligen..

När jag tänker tillbaka var det en crazy vecka!

  • Måndag 4 pass
  • Tisdag 4 pass
  • Onsdag 3,5 pass
  • Torsdag 3 pass
  • Lördag 1 pass
  • Söndag 3 pass

Totalt 18,5 träningspass!

Eh.. allt detta på 1 vecka.... (fredagen samma vecka hade jag vilodag)

Sen veckan därpå (förra veckan) höll jag 14 pass.

Först nu, när jag räknar på det inser jag hur sjukt det är! På 2 veckor (med endast 2 vilodagar (fredagar) har jag tränat 14 +18,5 pass... 32,5 pass!

Nu, 2 veckor senare.....

Mina ben känns som betong och min vilopuls är på väg upp ...... undrar varför?