På väg tillbaka...

Idag tränade jag för första gången sedan 9/2!

Det är LÄNGE för att vara mig. Jag är van vid att träna 10-12 pass i veckan och från att gå direkt till NOLL är fruktansvärd jobbigt för mig, framför allt mentalt! Jag har mått dåligt, känt mig otränad och gått med konstant smärta i ryggen. Jag längar så efter att få kunna träna och framför allt instruera igen.

Mitt pass idag bestod av 5 olika övningar som jag fick av min sjukgymnast. REHAB är vad som gäller för mig nu i månader framöver. Det blir tungt men jag får sätta små mål och bara följa schemat till punkt och pricke för att DÅ kommer jag komma tillbaka!

Jag skall träna 5 dagar i veckan (ENDAST rehab träning) och det skall bara bli sååå roligt att få gå ned till gymmet imorgon och köra där! Bara att få vara DÄR kommer kännas UNDERBART!

Nu skall jag göra något som jag inte gjort på länge, men som jag längtat så otorligt mycket efter…

PACKA TRÄNINGSVÄSKAN!

Wish me luck!