Min personliga tränare

Imorgon börjar jag själv med personlig träning. Skall verkligen bli jätte roligt då det var länge sen senast. Hur kommer det sig att jag som redan har så mycket utbildning och erfarenhet inom träning behöver en personlig tränare?

- jag behöver få struktur på min traning
- Jag behöver peppas för att nå mina mål
- jag behöver någon som piskar mig och som passar mig under övningarna

Att ha en personlig tränare idag är inte så "lyx" som det var för bara några år tillbaka. Då var det endast Hollywood stjärnorna som hade råd och tid med det. Hade man ett gymkort så fanns det väl ingen mening med att ha en PT?
Sen insåg flera och flera att resultaten kom snabbare med en personlig tränare. Studenter köper PT timmar, arbetslös kör PT, så man kan väl knappast säga det är "lyx" längre.

Men så länge det är frivilligt får väl alla människor göra en prioritering själv. Några vill köpa några extra luncher ute i månaden medan andra väljer att köpa PT-timmar.

Själv kör jag med Fredrik Magnusson på SATS.