BODYBALANCE


Nu år jag snart klar med BODYBALANCE utbildningen. Ett härligt koncept som jag redan flera år tillbaka hade tänkt att börja instruera. Men som vanligt hamnar saker och ting i mellan som jobb, skador, sjukskrivning, andra koncept och kärlek.

Bara några veckor sedan gick jag Piloxing utbildningen och har redan satt igång med den vilket gör att det varit MYCKET att göra inom klass/koncept fronten sistone.

Det är ju LesMills som står bakom BODYBALANCE vilket betyder bra koreografi, övningar, musik, genomtänkt samt proffsigt skapat. Imorgon är det sista dagen (dag 3 av 3) och det skall bli skönt. Jag skall framföra låt nr 6 vilket betyder att kvällen kommer att bjuda på koreografi, manus m.m.

Sonen borta, killen hos en polare så det är jag och BODYBALANCE som har en relation ikväll.

Må bäst - och har du inte testat klassen så GÖR DET!