FULL Pilates klass!

Kom precis hem från Sats Valhalla där jag kört ett underbart lunchpass med Pilates (FULLBOKAT). En underbar kollega till mig, Ampi, på Sats Landala hade hänvisat 2 av sina medlemmar till min klass och dem var super nöjda! :)

Jag var verkligen nöjd med upplägget, uppvärmningen och framförallt musiken och avslappningen. Jag tror dem uppskattar ett sådant typ av pass mitt på dagen, där dem får jobba hårt med kroppen efter egen förmåga, känna av att musklerna arbetar, men slipper stress och massa svett. Sen älskar alla avslappningen som ger dessa underbara människor massor av energi som dem kan ha med sig resten av dagen.
Inte ofta ett lunchpass är knök fullt men min klass var det idag så jag är riktigt nöjd!
Nu skall jag ladda inför mitt nästa pass som jag skall hålla på Sats Frölunda kl 18.30 (SatsFlow).
I och med att det är 1 december idag betyder det ny koreografi och dagens pass bjuder på en samling (Best of Sats Flow).
Vi ses snart igen!
/Lise