Nu är dem på väg

(bilden visar flighten dem sitter i)
Mycket snack om Thailand blir det nu när två av förtagets personal (hittade kärleken på jobbet) nu är på väg till underbara Asien :)

En annan kollega kom precis hem från Thailand och haft helt underbart där.

Ja då sitter man här på Första Långgatan med benvärmare, tjock dunjacka och fryser nästan röven av sig.. herregud!

Hade ju inte bangat för att åka utomlands nu men skulle hellre velat åka nån annan stan ifall jag fick välja. Har varit i Thailand 3 ggr och visst lockar solen men jag vill hellre tillbaka till St.Thomas, US Virgin Islands om jag måste välja ett land jag redan varit i... jaja..

(St Thomas)

Hittade iallafall en bra sajt på nätet som trackar flights! Så nu vet jag att Sara och Magnus befinner över Ryssland och när jag vaknar imorgon bitti - .. ja då är dem och promenerar runt i Bangkok.

Önskar dem en underbar kärleksresa!
/Lise :=)