Insomnia, narkotika och ätstörningar

Jag vet iallafall vad ordet Insomnia betyder (betyder Lise) och kan vara rätt störande ibland.

Lever med en ryggskada som gör att jag måste ta vissa mediciner (ibland ofta, ibland sällan.. helt beroende på hur ryggen mår). Dessa tabletter jag äter skall egentligen göra mig trött samt sänka min ämnesomsättning men det verkar ha en tvärtom effekt på mig! Jag blir PIGG och har en förbränning som aldrig förr.... (antar att det finns "undantag" för dessa vanligaste biverkningarna och där jag är en av dessa).Men att sitta hur pigg som helst, mitt i natten kan vara lite jobbigt ibland men då är det ju tur att man har en dator samt internet. Jag har tränat 2 tuffa pass idag också så jag bör egentligen vara lite trött.. men träning ger energi, eller hur?! ;-)

Nästa måndag skall jag till SpineCenter för att träffa min sjukgymnast samt läkare vilket jag ser fram emot. Jag vet att dem kommer vara mycket nöjda över mina framsteg, min rörlighet och min styrka men jag har fortfarande en lång väg framför mig av

rehab (fy f.. va tråkgit det är!!!).
Min underbara sjukgymnas Inger är ju själv en otroligt duktig Pilatesinstruktör sedan 25 år tillbaka så hon har ju verkligen koll på mina Pilates övningar, samt min teknik och mitt "tänk" (med tanke på att jag själv är Pilatesinstruktör).

Nu imorgon (tisdag) skall jag till en "klinik" för att disktuera mina "ätstörningar" som läkaren tycker jag har... Nej, jag har inte anaroxia eller bullemi men det är nåt fel i mitt "system" med tanke på att jag känner ingen hunger.. och då menar jag KÄNNER INGEN HUNGER..

Jag kanske kan känna mig hungrig 2 ggr på en hel vecka.. äta 500-700 kalorier på en dag, samtigit som jag kan träna upp till 3 pass vilket inte är så hälsosamt.. så detta är mitt nästa projekt.
Jag misstänker att det kan ha med mina mediciner att göra men dem är jag beroende av så det känns mer som ett "moment 22".

Imorgon skall jag jobba 8 timmar, instruera 1 cykelklass samt en pilatesklass så jag har en 12,5 timmars arbetsdag framför mig .. med NOLL timmars sömn.. GRYMT! .. *lol*

Lev väl!
/Lise :)