Snart dax för sista klassen...

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tIDOfjV2Ecc?fs=1]

Kom hem en liten stund sedan efter att ha instruerat min näst sista cykelklass samt haft min Pilates.
Det är verkligen med sorg i hjärtat jag lämnar den klassen över till min syster som kommer ta över fr.o.m. vecka 2 men min rygg mår inte bra av en timme bakom styret i det tempot som jag kör. Om jag skall cykla måste jag korta ned tiden eller ta det mycket lugnare (och tro mig, det klarar jag inte när jag instruerar klassen..!)
Kände på vägen ut till Frölunda idag att jag började känna tårarna i halsen och vet att nästa måndag blir det jobbigt!
Nästa måndag fyller även min son år och han kommer faktiskt följa med och cykla för mamma och det betyder så otroligt mycket för mig!
Ha en skön kväll - jag kommer fortsätta njuta av all energi jag fått av alla underbara medlemmar som tränat för mig idag.
/Lise :0)