Att släppa taget


Sitter här och deppar över en klass jag gett upp, släppt och råkar samtidigt läsa hur min kollega sitter i samma sits.

Förstår precis hur hon känner. Att arbeta upp en klass, få bra beläggning är inte alltid lika lätt och efter ett tag blir en klass instruktörsberoende. Dessutom är det inte alltid lätt att få en "primetime klass".
Många av dem som cyklar för mig på måndagar har gjort det i flera år så det kan vara lite svårt att släppa taget om klassen (moderskänslan tar över mig.. ler).
Jag känner mig som en svikare, Jag känner att jag behöver välja EN av mina klasser på måndagar (kan inte jobba 12,5 tim längre på dessa dagar) och valde då Pilates-klassen.... Rätt eller fel? Det kommer tiden visa men detta ger mig fördelar; som att hinna med mer egen träning :)
Dax att sova...
/Lise :o)