Testat reflexologi

Jag vaknade imorse med världens nackspärr - såååå ont! Hörde av mig till min underbara kollega Maria H som håller på med Reflexologibehandlingar (jag hade ingen aning vad det var när jag kom dit) men ONT gjorde det!!!
Det började skönt;..... klev in i ett mysigt litet rum, tända ljus och lite soft musik. En skön massagesäng med stora mjuka fina handdukar på ... Hur kunde detta på något sätt inte vara LYX och SPA för kroppen!??!
Hon började känna vid mina axlar, ned för sidan på min kropp och det kändes som en riktigt härlig massage var på gång!
..... Sen drog hon fram sitt lilla svarta "vapen" som såg ut som en svart (platt) plast penna. Hon förklarade att hon kommer trycka med denna på mina fötter och att det kommer nog kanske göra lite ont..! (vadå "lite"...??)

Hur som helst  - 55 min senare låg jag (kändes som båda mina fötter hade blivit påskörda av en stor lastbil)

Så fort hon släppte detta "vapen" så blev allt så mycket bättre 1 tim senare känner jag hur hela låsningen in ryggen och nacken hade gett sig!! 
Helt otroligt hur hon kan misshandla mina fötter och samtidigt ta bort låsningar i nacke och rygg?!!!

Hon kommer jag gå till (men jag kommer även vilja beställa vanlig massage av henne någon gång (ifall hon håller i lite mer sköna, spaaktiga behandlingar).
Ett måste för dig som har smärtor som går att bota!

Tveka inte men ring henne - hon är helt grym (fast under själva behandlingen står hon inte med som en potential Facebook vän)!!!