Fick barnsjukdom vid ålder av 42!

Mamma höll mig borta från Svinkoppor när jag var liten för att jag fick det NU, i en ålder av 42!

Har inte mått bra senaste veckorna, haft feber, vickat bort 2 klasser och trott att det varit någon influensa som varit på gång men som inte slagit ut. Nu vet jag iallafall det var inte fallet! Jag hade också fått någon konstig form av utslag på hakan och in pannan som jag trodde ett tag var mina nya mediciner.

Jag bytte smink, ansiktskräm, scubbat, peelat och allt vad det är förutom:
- Tvätta asiktet med Lactacyd (oparfymerad) och haft på Alsolsprit (och det känns såååå tort!!)
Nu skriker min hy efter krämar, feta, feta krämar och jag kommer bada i olja så fort detta är över. Det är mycket bättre idag än det var igår men det sista lilla måste gå bort innan torsdag för att då har jag PT kund samt Pilates Boll!

Jag håller på att klättra på väggarna här hemma, har städat, dammsugit och torkat alla möbler, golv, badrum, glas ... ALLT jag ser i lägenheten är klinisk rent och jag vet inte snart vad jag skall göra.. 
Jag är t.o.m för rastlös för att blogga, redigera bilder och allt vad det är.
Svinkopporkramar från mig! 
/Lise