Träningsvideo - snygga ben!

Här är ett litet, enkelt program som du kan träna hemma som jag tycker är bra. Övningarna är har en särskild fokus på benen men magen skall vara med hela tiden. Glöm nu inte titta ned på dina TÅR och se till att du ser dessa under hela övningen. Min erfarenhet är att jag ser att benen på mina deltagare åker tillbaka väldigt lätt. Du skall med andra ord ligga spikrakt som en nål och behålla en bra stabilitet i kroppen.

Använd handen som stöd och behåll dig framför dig. Vill du koppla in musklerna som ligger allra längst in, samt träna upp lite mer balans (något mer avancerat) så kan du flytta handen du har framför dig och lägga den på ditt lår men glöm inte då dra ned tempot samt kanske öka din spänning något mer (för att du skall fortfarande ligga spikrakt med kroppen). Börjar du tappa din balans och du ligger och nästan rullar bakåt/framåt placerar den framför dig igen!

Lycka till!