Yogalates är spa för kropp och själ

Första gången jag var med på Annette Lefterows Yogalates fick jag en "känsla" som jag aldrig kommer glömma.
Det var som en "spa timme" där jag bara låg på en matta och njöt, slappnade av medan kroppen gjorde sitt, i sitt tempo. Annette uppmanade oss att blunda genom passet, vilket var lite "ovanligt" för mig.... men jag provade och det gick hur bra som helst (förutom på balansövningarna.. haha). Det var väl detta som gjorde det till denna "spakänslan"... att blunda, träna, fast inte tänka på det, slappna av samt känna efteråt vilket forlängning jag hade i min kropp!

Den känslan bestämde jag mig DIREKT för att jag ville ge mina deltagare! Utan tvekan ville jag att dem skulle få uppleva precis vad jag hade fått upplevt!

Detta är Yogalates - det bästa ur två världar (yoga = lugn harmoni, inre styrka och pilates = smidighet, styrka, rörlighet och funktionell träning)

Har du inte testat Yogalates skulle jag vilja uppmana dig att göra detta för att jag har fått så bra respons på dessa klasser så vi fått utöka som bara den på alla scheman på Sats.

Jag kör Yogalates på Sats Valhalla på fredagar kl 06:45 och söndagar (också Sats Valhalla) kl 10:30.

Välkommen och Namasté!
/Lise