3 pass, sen planera...

Njuter av den lilla vila jag får ibland. Timmarna går så allt för fort när jag sätter mig ned och vilar mellan allt som skall göras. Är det inte något pass som ska hållas, är det PT kunder, eller plåtningar. Jag vet inte vad som hänt men allt fått en "spinn-off effekt" och jag är så alldeles för dårlig på att planera in egen tid. Nu ikväll skall jag kolla fotboll med min kille samt jobba med mina PT kunder (lägga upp program samt gå igenom allas träningspass och anteckningar jag gjort senaste 3 veckorna).

Det skall bli skönt! Min kille är alltid nära när jag planerar för att han försöker hjälpa mig där - han vet hur kass jag är på det! hahaha

Så nu har jag kört två klasser idag, och har ett sista pass kl 1600. Jag har dessutom diskbråck nu så jag måste vila ryggen...

Må gått allihop och ha en underbar lördagskväll <3