Musik för instruktörer

För mig är det är viktigt med rätt musik till rätt typ av träning. Jag är själv otroligt kräsen och noga när jag väljer musik som jag spelar på mina Yogalates / Pilates klasser och får som tur är hjälp med detta!  Musiken skall finnas någonstans i bakgrunden, förstärka och ge kraft till det som utförs men inte ta överhand eller uppmärksamheten bort ifrån nuet.

Jag är, som många av mina underbara kollegor, en LesMills instruktör. LesMills drillar oss på att skapa träningsmagi och det är vad jag även försöker åstadkomma på alla mina klasser. Att locka fram rätta känslor hos alla individer, att få dem att lämna salen och känna sig fulla av inspiration och ny kraft m.m

AlphaOmega Media står bakom min musik. Dem skräddarsyr alla mina låtar efter mina önskemål (uppvärmningens längd, serier, avslappning m.m) och lägger även in små "cues" som ger mig indikation på när jag skall gå vidare till nästa övning. Detta underlättar mycket för mig då jag för det mesta går runt i salen och alla arbetar osynkade efter egen takt och egen förmåga.

Klicka på länken och lyssna runt lite på låtar som kan eventuellt passa för dig. Sedan tar du bara kontakt med dem och får dem att skräddarsy DIN musik! ..... och erkänn, lite roligt är det att ha en alldeles egen unik musik som spelas ;-)

/Lise :)