En dag som bjöd på massor!

Idag har jag har haft en underbar dag på så många sätt (kanske för att den involverat så många goa killar ;-)) Träffade mina 2 underbara vänner Kent och Josh. Den träffen innehöll mycket skratt (som vanligt), alla galna samtalsämnen (också som vanligt) samt en underbar lunch på Bee!

Sveriges bästa killkompisar!

Det var sedan att rusa iväg till rehab (1,5 tim) som var båda bra och jobbigt på många sätt.  Efter rehab var det bara att rusa hem, sedan ned till stan igen för att träffa underbara Kent (Josh valde att umgås med Henke så han såg vi inte till efter det) men kvällen var ju inte slut där. Avslutning var på Hisingen med trevlig middag i trevligt sällskap.

En dag kan bjuda på så mycket om man bara tillåter det att ske....

Sov så gott - jag vet jag kommer göra det :=)

/Lise