Bästa (gratis) kameraapparna

littlephoto

littlephoto

Att fota med en mobiltelefon är något som jag personligen tycker är jätteroligt. Det kan vara tungt och osmidigt att bära runt på en systemkamera ibland - och mobilen har man alltid med sig (iallafall jag!)

Här är det 10 bästa kamerapparna för Iphone och Anroid.

Jag är ju en Anroidtjej och mina favoriter är:

1. PicsArt

2. PicsPlayPro

3. PicShop

4. Instragram

5. Camera Zoom FX

6. FXCamera

7. RetroCamera

8. ProCapture

9. LittlePhoto

10. HTC's egna kamera (redigerar sedan i en av programmen ovan, eller Photoshop).

Det finns ju en jungel därute men det gäller att hitta några få som du personligen tycker är lätta och snabba att använda. I de flesta fall fotar jag med den originalkamera som finns med och när jag sedan har tid delar jag dessa till en av dem andra kameraapparna där jag testar olika typer av redigering.

Det är bara din fantasi som kan sätta begränsningar!

/Lise