Plåtat Sophie! (... lycka)

Idag var det roligt att "gå till jobbet" som en fotograf. Efter min Yogalates stack jag hem, slängde ifrån mig träningsväskan och drog sedan hem till Sophie och Peter för att plåta dem. Det är en speciell känsla att få fotografera en gravid kvinna. Lyckan skiner så i hennes ögon, hon har en aura runt sig som är fylld med förväntningar, passion och kärlek. När man på det hela känner personen man skall fota och har känt henne i flera år är det extra roligt! På samma sätt var det även med Stina och Hanna!

Som fotograf arbetar man väldigt nära inpå människor man fotograferar. Dem "klär av sig" och blottar sig framför kameran och jag gör allt jag kan för att återspegla denna känsla dem har inom sig och det jag vill gestalta med bilden. Att fotografera en gravid kvinna är därför något alldeles speciellt!

Jag minns så väl att jag åkte med Sophie till Lindholmen för en kvartalsutbildning i BodyBalance då hon berättade att hon var med barn. Detta är ju bara drygt "2 program" tillbaka (vi räknar i program och koreografier vi som arbetar som instruktörer.. ler) och nu är det bara 39 dagar kvar tills förväntad förlossning!

Jag har kollat igenom bilderna och säger bara .. WOW vilken ursnygg kollega jag har!

Namasté!

/Lise :)