Smärtan kom efter bara en dags vila

Det är ingen hemlighet direkt att jag bär på en rygg jag lätt hade sålt på en öppen begnad marknad om det gick...(även shittat iväg gratis om det gick) men då jag sitter fast med denna struliga rygg som har en tendens att leva sitt egna liv lite då och då är det tyvärr inget jag kan göra åt saken.

Den ställer krav, ibland för höga krav som jag inte kan möta. Den vill att jag rör mig varje dag, vrider, roterar och håller igång alla muskler där inne. När jag lyder den mår den sååå bra, och den lyder mig, gör precis som jag vill (precis som jag vill ha det) :)

Men lite då och då behöver jag även vila (fast den inte vill eller känner att den behöver så mycket). Jag har även ett mentalt sinne som lever sitt liv i raka motsatsen...

Jag valde igår att vila, strunta i vad ryggen behövde och lyssnade på det mentala. Tog det lugnt och njöt av en dags ledighet, vilket jag fick betala för imorse.

Jag måste vara noga och dagligen köra 15 min Yogalates på morgonen - verkligen landa på Yogamattan så fort jag kliver ur sängen. På detta vis får båda ryggen och det mentala sin vilja igenon <3

/Lise