Till dalarna med Pentax och HTC!

htc

htc

Nu åker jag strax (endast över helgen) till Siljan för att fotografera vackra Dalarna med min HTC Sensation och gamla Pentax ME från 1976!Lisa Betttany inspirerade mig så mycket när hon besökte 50 länder med endast en iPhone så jag tänkte ge mig ut på "nästan" samma resa! Jag vet att bär jag på en 5DmkII kommer jag endast vilja "säkra mig" bilderna enligt fullformatskvalité så jag passar på att som "reserv kamera" endast ha mig min underbara gamla Pentax (analog)!

pentax

pentax

Klarar Lisa Bettany att åka runt halva jorden med sin iPhone skall jag fanken mej fixa Dalarna med en HTC! Analoga bilder jag kommer jag fota med svartvit rulle för att få den riktiga gamla känslan över motivet. Jag blev ju även så inspirerad över Håkans fotoresa så jag måste hitta mina egna bönder och bondgårdar där uppe men nu med den utrustningen jag har!

Har med dator (som innehåller Photoshop 6 som tur är!) ;-)

Wish me luck!

Vi ses och jag håller dig uppdaterad!

/Lise