Detta visste du inte om mig!

Det är inte så många som vet att jag en gång (för mååånga år sedan) även var en golfare.
Upp tidigt på morgonen, Gunshot-startsMölndals golfklubb, Ryder Cup Mölndals Golfklubb (kom så bra som på andra plats!), spelat på flera platser i USA och levde som en riktig golfare ;-)

Dock vet alla som känner mig att blir det "press" samt "too much" så tröttnar jag - och det var det som hände. Golf tog upp alldeles för mycket tid och tillät mig inte att lägga ned så mycket tid på annan sport som jag önskade hålla på mef då.

Jag har många bra minnen från min golftid men även minnen där jag i fustration inte träffade. Min favoritklubba var Drivern och jag hade en Mitshushiba Driver.. (en riktig dyr, läcker, snygg och härlig sådan)... men den var värd var enda krona och gav mig sällan dårliga utslag.

Nu i helgen, i Mora, testade jag igen drivern (fast herrklubba). Jag hade inte höga förväntningar och var nöjd om jag ens träffade bollen (tänkte jag). Jag slog 10 bollar, 10 fullträffar och även bättre satt svingen nu än vad den gjorde i 1998. Helt sannslöst roligt!

Jag kommer LÄTT gå en golfrunda inom snart framtid!

Nedan har ni min golfsväng från i lördags i Mora :)