Till Mora med en HTC

Se alla bilder HÄR. Jag reste till Mora för att fånga hjärtat av Sverige med min HTC Sensation. Allt handlar om en känsla  för mig, och denna gången ville jag förmedla den via en helt vanlig HTC mobil. Sedan jag läste om fotografen Lisa Bettany som åkte jorden runt med sin iPhone blev jag sugen på att testa något liknande. Jag har fotograferat mycket (privat) med min mobil men aldrig dokumenterat en resa på detta sätt. Efterarbetet tog lite längre tid men jag kom hem med 4 filmer, och 367 bilder.

Dalarna 120908 BW (6 of 15)

Dalarna 120908 BW (6 of 15)

Det handlar inte om utrustningen, eller vilken typ av kamera du fotograferar med, men känslan du förmedlar med dina bilder. Nästa gång tar jag med min Canon 5DMKII och fotar fullformat för att se vad jag får fram då och hur skillnaden blir. Här är bilderna från min resa.

/Lise