Fotografering ger frostskador!

En fördel med studiofotografering är ju att man inte behöver drabbas av frostskador när man plåtar! Jag kan inte minnas senast jag frös så jä*** mycket .. !!! Jag var på Holmensenteret och handlade den sista julklappen, och gick sedan ned till Holmenskäret samt runt Slippen för att reka lite, kolla ut läget inför morgondagen. När jag kom ned var det ju nästan mörkt och inom 30 minuter såg jag knappt någon ting. Det var endast ljus från båthamnen och Oslofjorden som tände upp så att jag såg vart jag gick...

Det var kallt så inni i hel****.... men jag gick runt i 1,5 timme, kom hem och ställde mig i duschen (läääänge) och njöt av mina 117 bilder som kameran la på minnet från min lilla promenad

Visst är det kallt och jag kan inte påverka ljuset så mycket men det är ju lite av spänningen. Att vara utomhus, få känslan samt återuppleva alla minnen jag har från dessa platser under tiden som jag fotar - det är något som aldrig kommer stimulera mig på samma sätt i en studio.

Nesbru julen 2012- Nesbru julen 2012--2 Nesbru julen 2012--3 Nesbru julen 2012--4 Nesbru julen 2012--5 Nesbru julen 2012--6 Nesbru julen 2012--7 Nesbru julen 2012--9 Nesbru julen 2012--8