Laddar inför starten

Nu har jag verkligen haft möjlighet att landa och vila efter en mycket intensiv höst. Det är spännande med alla ringar som skapas på vattnet och jag har haft tid /möjlighet att planera (samt reflektera) inför det som kommer komma. Jag har ju redan småbörjat jobba lite (inte blivit soffpotatis än) och har det ganska lyxigt då jag bestämmer själv lite över mina dagar men vissa tider är spikade och det är träningen, mina klasser på Sats!

Igår var första PilatesBoll efter jul och det kändes som all julmat försvann bara under dessa 55 min. Då hade jag även varit och haft en "uppvärmning" på Landala 0715 samma dag med en BodyBalance.... och nu har jag träningsvärk i magen.. hihi..

(träningsvärken beror nog på denna övningen)! hihi

Detta är en av mina personliga favoriter, The Piké, dels för ryggen som skall vara i nöjtralt läge igenom hela övningen (lätt att få lite flextion där nere om man inte gör rätt) men denna finns det avancerade varianter av som jag nu har som mål att sätta! :) Jag tycker även om att göra övningen med TRX band men den är lite svårare att få till på bollen (och jag älskar utmaningar).

Det är skönt att kombinera träningen med fotograferingen som jag gör. Jag hämtar så mycket inspiration från alla människor jag möter dagligen och är lycklig lottad över min kärriär. Jag har ett behov att skapa och detta tillgodoses i båda mina yrken.

Nästa vecka börjar jag på riktigt även med MIN egna träning och kommer köra PT med Moa Richard en gång i veckan (vi "byter" då hon även kör för mig, smart va?!- helt grymt!)

Jag stänger många dörrar nu bakom mig från 2012 och kliver in i 2013 med ett öppet sinne, bred vidvinkel för det okända, samt allt nytt och spännande som kan göra detta året lärorikt och utvecklande alla sätt.

Övningarna nedan ingår bland mina mål inför 2013!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eeU-biRMmH4]

Se till att skaffa dig ett bra 2013!

Lycka till och följ med mig om du vill på min resa :)

/Lise