Yogamatta med inbyggd instruktör!

Det finns många olika typer av mattor för yoga- och pilates träning och jag har kommit hem med fel-matta flera gånger (en matta från Niké som var för tunn, en snygg lime-grön från Stadium som var rena halkmattan osv).

Träningsmatta YogaLight MagicMat

Vill du få det mesta för pengarna kan du investera i en yogamatta innehållande en egen instruktör! Deta är inget skämt, men mattan är faktiskt bra (finns att köpa på Halens) och jag har själv provat den (en av mina kollegor i Stockholm råkar ha denna, som i och för sig arbetar som intruktör!).

Det viktiga är att det är rätt tjocklek på mattan och att du inte halkar runt på den (som du definitivt gör om du lånar min snygga lime-gröna!). Våra kroppar är ju som sagt olika men min kropp har lite knöler samt ben som sticker ut vid höfterna m.m och jag får ont om jag har för tunn matta.

Denna underbara mattan är hela 6 mm tjock och tar dig igenom solhälsningen. Matta innehållande instruktör för sek 399 där definitivt ett bra pris gällande denna produkten!

/Lise :)