Söndag - avslutades i Oslo med ett glas...

Alla normen har åkt skidor, varit på sin "hytte" och haft "Vinterferie" (Sportlov) denna veckan (iallafall alla som bor i Oslo). Jag (svensk) har inte haft sportlov men jobbat medan solen har värmt upp hela stan.

upload.jpg

Jag har faktiskt jobbat hela hela helgen!!

Det har inte varit fullt på gymmet och de medlemmar som varit och tränat har inte klagat på att det har varit kö till maskinerna.

Jag stänger gymmet och sätter kursen mot stan

Jag stänger gymmet och sätter kursen mot stan

MEN  (det finns alltid ett "men") ..haha...idag efter jobbet åkte jag in till Oslo för att träffa Bjørnar som råkade vara i Oslo ett par dagar. Jag har inte sett honom på ca 2 år (han bor och arbetar i USA) så det va faktiskt trevligt att avsluta kvällen i huvudstaden med en kall öl!

Med tanke på att jag börjar först jobba kl 13:00 imorgon  (lyxigt värre) så unnade jag mig det!

Solen hade hunnit gå ner en Oslo sover aldrig så det va super trevligt!

Kommer hem och fortsätter med denna #$$@&%##$$# hemsidan

Kommer hem och fortsätter med denna #$$@&%##$$# hemsidan

Har även hunnit uppdatera hemsidan (tog x-antal timmar) så nu skall jag krama kudden och få min skönhetssömn.

Natti natti

Kramar från mig,

Lise