När man valt att gå vidare

 "Allt går över fast över till något annat" säger Elling i filmen Mors Elling. Det är något som fastnat inom mig och som även tillhör livet. 

upload.jpg

Jag kan verkligen säga att det senaste halvåret har jag fått uppleva detta inom arbetet samt det privata livet. 

För att uppleva något nytt, anta nya utmaningar och få nya möjligheter måste man lämna rummet man befinner sig i. Jag har nu valt att lämna det rummet jag befunnit mig i efter 6 månader och kommer kliva in i ett nytt!

Det känns så himla roligt och spännande att få påbörja en ny resa i Oslo. Jag kommer arbeta som personlig tränare och instruktör men framförallt även få arbeta med ett eget koncept (i tillägg till Pilates och Yoga).

Mer information kring mitt koncept kommer inom kort :-) 

Att lämna något kan vara skrämmande ibland men man måste lita på sin magkänsla.

upload.jpg

Det händer otroligt mycket just nu så jag har ej haft möjlighet att blogga .....som ni ser men jag kan ej berätta alla detaljer än....men det kommer!

Helgen är iallafall förbi och jag har bara jobbat samt umgåtts med min bröder. Jag har världens bästa bröder och i helgen har jag fått många goa råd ❤

Tills nästa gång vi hörs här får du ta hand om dig!

Kärlek från mig,

Lise