Sommar, vinter, kärlek och jobb

Det är inte svårt att låta bli bli att tänka på sol och sommar ute nu när solen skiner och värmer som den gör.

Lite märkligt är det att tänka på att endast en vecka sedan kändes det som rena januari (när vi var på Valdres). Det var nästan en meter snö utanför stugan när vi kom och det slutade snöa när vi åkte hem (såklart)!

Något vitt var det allt när vi kom

Något vitt var det allt när vi kom

Men i Norges huvudstad är det 20 grader och varmt och jag befinner mig där solen skiner.

En eftermiddagspromenad vid vattnet - sommarkänslan kom med en gång!

En eftermiddagspromenad vid vattnet - sommarkänslan kom med en gång!

En mysig middag i Oslo - grym mat på detta stället!

En mysig middag i Oslo - grym mat på detta stället!

Det har varit extremt mycket att göra på jobbet vilket gjort att jag ej haft tid att blogga.

Så skönt att numera slippa jobba helger.

Jag bestämmer ju helt och hållit själv hur jag vill jobba. Jag älskar mitt jobb på ICON och Pilates Room och har en del projekt på gång (som vanligt).

Puya och min chef Rasmus (båda svenska såklart!) och bäst! 

Puya och min chef Rasmus (båda svenska såklart!) och bäst! 

Jag har saknat två PT kollegor från Elixia Billingstad men... de börjar jobba med mig nu (Per börjar 1/6 och Johan börjar nästa vecka) så det är så kul! Även min nuvarande PT kund Tomas (och f.d. kollega från Sats Göteborg) börjar också där nu som spinninginstruktör. Han är så sjukt grym så jag ska bli stammis på hans klasser samt skicka mina kunder på hans pass!

Så jag får verkligen återförenas med de bästa!

Annars rullar allt på. Jag har många intressanta kunder med olika skador som jag tränar nu. Jag lär mig otroligt mycket och har nischat mig mycket inom skador (ryggskador, ME, MS, stroke, artros m.m).

Jag behandlar ej skador då jag inte är någon läkare (!!) men är duktig på att anpassa träningen efter många typer av skador.

Jag kommer vara i Göteborg den 20/5-22/5 på mässan. Jag har flera från Oslo som skall dit så det blir kul och inom kort lottar jag ut biljetter till den (här på bloggen).

Att färglägga är som meditation för mig. Jag köpte denna boken Oslo. Det är ju så himla kul och jag känner mig som 5 år igen (fast jag är lite duktigare nu än vad jag va då.. ler).

Så blev det till slut :)

Så blev det till slut :)

Njut av din fredagskväll och va rädd om dig

Kramar,

Lise.